G4

Referenca v svoji kategoriji

V kolikor iščete kompaktno večnamensko 100 % električno vozilo? Goupil G4 prava izbira s svojo zmogljivostjo prilagajanja vašim potrebam. Vse možnosti prilagoditve kombinirane s serijsko profesionalno opremo so napravile G4 za referenčno vozilo v svoji kategoriji.NOSILNOST
1 200 kg


ŠIRINA
1.2 m


OPREMA
30

Arhitektura in varnost

G4 je zasnoval z izjemno robustno jekleno šasijo na katero je nameščena ALU kabina, baterije so nameščene v sredini. Ta način gradnje kombiniran z pogonskim sistemom omogoča nosilnost preko tone tovora in vlečne zmogljivosti več kot 1 tone na cesti, brez ekvivalenta med električnimi kompaktnimi vozili na trgu. Opremljen z McPherson – ovim vzmetenjem spredaj in sestavljenimi ploščicami zadaj, dvo krožni zavorni sistem, G4 koristi vse izkušnje Polaris skupine krmiljenja in obnašanja na cestišču za varno vožnjo.

Ergonomija

Ali vaše delo zahteva, da mnogokrat izstopite in vstopite v vozilo? Ko boste sedli v G4 boste opazili višino nameščenega sedeža, prostornost kabine in osvetlitev. Tišina in odsotnost vibracij kombinirana z udobjem opreme (servo krmiljenje, ogrevana kabina, klima, vzvratna kamera) vam omogoča opravljanje dnevnih nalog brez večje utrujenosti.

Aplikacije

Zeleni prostori, logistika, odvoz odpadkov… Goupil G4 se lahko prilagodi mnogim aplikacijam zahvaljujoč svoji vsestranskosti in modularnosti svoje opreme.

Logistika

Naša večnamenska električna vozila uspešno obvladujejo zahteve industrijskih kompleksov in logističnih centrov. Vozila so idealna za vaša delovišča zaradi svojih kompaktnih izmer in visoke nosilnosti (do 1,2 t).

Zelene površine

G4 je idealno vozilo za vzdrževanje zelenih površin, maksimalno prilagodljivo za vsako situacijo.

Odvoz odpadkov

Naša ponudba vsebuje različne modele in zmogljivosti odvoza odpadkov.

Povpraševanje


Politika zasebnostiPogoji uporabePiškotkiImprint       Vse pravice pridržane. © 2024 GOUPIL