G6

Večji, hitrejši, udobnejši

G6 je popolno spremenil vse pri Goupil – u, kljub temu da je 100 % zvest DNA – ju znamke, ta 100 % električno vozilo nudi še ne videne zmogljivosti. S prostorno kabino s 3 sedeži, modernim design – om, z najnovejšo tehnologijo, kakor tudi opremo, bo G6 zagotovo postal vaš poslovni partner.NOSILNOST
1 150 kg


HOMOLOGIRANA HITROST
80 km/h


VOLUMEN
9 m3

Goupil je s G6 popeljal design na čisto nov nivo

Jeklena šasija, pogonski trakt, struktura kabine, G6 je bil skonstruiran nudi udobje, varnost in robustnost. Zaradi prednjega pogona omogoča vozilo večjo fleksibilnost pri izbiri nadgradnje in tako omogoča boljši oprijem ceste v vseh situacijah.

Udoben & prijazen do uporabnika

Uživajte do zdaj nepoznano udobje v električnem Goupil – u. Kot pravi poslovni partner G6 nudi odlično vozniško izkušnjo in hkrati izpolnjuje svojo glavno nalogo: učinkovito podporo uporabnika pri njegovih dnevnih nalogah. Posebnost, kontrolno ploščo se zlahka doseže z voznikovega sedeža (dvig / spust nakladalnega prostora, aktiviranje / de aktiviranje rotacijskih luči, dvig in spust varnostnega trikotnika…) kakor tudi različne varnostne in udobnostne nastavitve (grelnik, vzvratna kamera…)

Celovit nabor standardne opreme

Kabina in voznikov položaj sta bila načrtovana, da nudita maksimalno udobje za voznika, kakor tudi za sopotnike skozi celoten delovni dan.

  • LCD HD barvni display, omogoča nadzor v realnem času porabo električne energije in vam daje dostop do ključnih funkcij stroja
  • 3 sedeže (voznikov in 2 sovoznikova)
  • Senzor za luči in dež, samodejna aktivacija luči in brisalcev
  • servo krmiljenje
  • shranjevalni prostori
  • samodejni pomik stekel in ogrevana vzvratna ogledal, električno nastavljiva in zložljiva
  • in še dosti drugega za odkriti.

Nameni uporabe

Kompaktno in večnamensko vozilo G6, je idealno za lokalno uporabo v urbanih in primestnih območjih, ki morajo se pri svojih opravilih dostikrat ustaviti in oditi od ene naloge k drugi. Vožnja G6 je skozi mestna središča udobnejša zahvaljujoč nastavljivem regenerativnem zaviranju.

Zelene površine

Da bi olajšali mobilnost ljudi in njihove delovne opreme, je Goupil G6 na voljo s hidravličnim dvigalom, premikajočimi zabojniki, kakor katero drugo vrtnarsko oz vzdrževalno opremo. Natovarjanje in raztovarjanje zabojnika je povsem električno in popolnoma varno.

Paketna dostava

S svojo zmogljivostjo natovarjanja do 9,0 m3 je G6 idealen za vaše dostave. Zabojnik z nosilnostjo do 850 kg in prostorom za 2 euro paleti, je natovarjanje in raztovarjanje ne težavno z viličarjem zahvaljujoč 2 odprtinama (stranska & zadnja). Nizek nakladalni prag in visoko strop zagotavljata maksimalno učinkovitost.

Ravnanje z odpadki

Z enostavno in tiho vožnjo skozi mestna središča je G6 glavni partner za vaše delovne izmene pri zbiranju odpadkov, saj v nobenem delu dneva ne povzroča hrupa in motenj. Goupil ponuja široko paleto izvedb, za vsako vrsto odpada: aluminijasta kletka, zabojnik za zbiranje odpadkov, zbiralnik za razsute odpadke, visoko izmetni zabojnik za odpadke z ali brez zabojnika, itd…

Povpraševanje


Politika zasebnostiPogoji uporabePiškotkiImprint       Vse pravice pridržane. © 2024 GOUPIL